PRESSEMITTEILUNGEN

Burghausen, Februar 2020
Innofact_Ergebnisse_UW_final_10022020.pd

Download
Fortgeschrittener Eierstockkrebs: Isolierte Perfusionstherapie mit Chemofiltration führt zu schnellen Remissionen bei erhaltener und verbesserter Lebensqualität
Burghausen, Dezember 2019
PMI_Ovarialkarzinom_10.12.2019_Prof. Aig

Download
Advanced ovarian cancer: Isolated perfusion therapy with chemofiltration leads to rapid remissions with maintained and improved quality of life
Burghausen, December 2019
ENGL-PMI_Ovarialkarzinom_10.12.2019_Prof

Download
Intra-arterial infusion- and isolated perfusion chemotherapy for advanced stage IVA and IVB/C head and neck cancers substantially prolongs survival and maintains quality of life
Burghausen, Dezember 2019
Medias-Klinikum_PMI-HNO_12-2019_Englisch

Heute vor 38 Jahren: Weltweit erste erfolgreiche Leber-Perfusion
Burghausen, November 2019
PMI_Leber-Perfusion_201119 (3).pdf

Download
Aktionswoche der Europäischen Kopf-Hals-Gesellschaft: Informationstag zu Kopf-Hals-Tumoren am Medias-Klinikum Burghausen
Burghausen, 18. September 2019 – Tumore im Kopf-Hals-Bereich stellen mittlerweile die fünfthäufigste Krebserkrankung in Deutschland und Europa dar. Vom 16. bis 20. September 2019 hat die Europäische Kopf-Hals-Gesellschaft (European Head & Neck Society) daher eine Aktions- und Informationswoche zur umfassenden Aufklärung über diese Erkrankungen ausgerufen. In diesem Rahmen veranstaltet das Medias-Klinikum Burghausen am 18. September 2019 von 10 bis 15 Uhr einen Patienten-Informationstag. Neben der Möglichkeit für individuelle Einzelgespräche mit den Experten des Klinikums finden im Anschluss ab 14 Uhr Vorträge zu den verschiedenen Therapiemöglichkeiten bei Kopf-Hals-Tumoren statt.
PMI_Infotag_Kopf_Hals_Tumore_18 09 19.pd

Download
Positive results of regional perfusion chemotherapy for progressive and refractory ovarian cancer made public today
Hypoxic abdominal perfusion for progressive and refractory ovarian cancer is an effective therapy offering comparably long survival at good quality of life.
EINPresswire-482294457-positive-results-

Download
Regionale Chemotherapie (RCT) bei Brustkrebs: Ergebnisse einer retrospektiven Beobachtungsstudie
Ergebnisse einer multizentrisch retrospektiven Beobachtungsstudie mit 162 Patienten mit fortgeschrittenem metastasierten Mammakarzinom.
EINPresswire-479256230-regionale-chemoth

Download
Medias Klinikum’s Recent Results Reinforce and Extend the Positive Effects of Regional Chemotherapy for HN Cancer
Results from an ongoing phase-II-study of intra-arterial infusion chemotherapy for HN cancer published in the Journal of Cancer Research and Clinical Oncology.
EINPresswire-475167451-medias-klinikum-s

Download
Improved tumor control and quality of life: Results of a new treatment approach for head and neck cancers
Medias Klinikum highlights improvement to standard therapies for head and neck cancers during the 38th Congress of the European Society of Surgical Oncology.
EINPresswire-465932640-improved-tumor-co

Download
New Treatment Approach to Avoid Treatment Related Suicide Among Head and Neck Cancer Survivors
Results of a new treatment approach for head and neck cancers published in the World Journal of Surgical Oncology.
EINPresswire-461018944-new-treatment-app

Download
Results from an ongoing phase II study of isolated thoracic perfusion with chemofiltration for pleural mesothelioma
Favourable results from an ongoing study of regional chemotherapy for pleural mesothelioma presented at the 59th Congress of the German Society for Pneumology.
EINPresswire-441457396-results-from-an-o

Download
New Treatment Approach for Head and Neck Cancers via Implantable Arterial Port Catheters
Medias Klinikum Highlights Positive Improvement to Standard Therapies for Head and Neck Cancers to be Presented at the 5th World Congress on Vascular Access.
EINPresswire-442520326-new-treatment-app